Местоположение на зъбите и връзката им с психологичните заболявания и болести EcoSapiens.bg

Местоположение на зъбите и психологичната им връзка с болестите

Писано е много по темата за връзката между отделните органи в човешкия организъм. Много важно е обаче да се разбере енергийното и физическо взаимодействие между зъбите и отделните човешки органи. Да се осъзнае, че именно зъбите са един от главните индикатори за предотвратяване на по-сериозни психологически или физически проблеми. Всеки зъб взаимодейства по уникален начин с един или няколко органа. Всеки зъб също така приема и предава емоции дори на подсъзнателно ниво. За да не бъдем голословни и отегчителни, моля запознайте със следните две зъбни карти. Първата е на български език и показва приблизително точно, кой зъб за кой психо-емоционален проблеми отговаря и съответно как реагира.

 Кои зъби за кои органи от човешкото тяло отговарят EcoSapiens.bg

Кои зъби за кои органи от човешкото тяло отговарят

Втората зъбна карата е на английски език и определено е също много полезна и описателна, тъй като има илюстрации на органите и по този сугестопедичен метод е още по възприемчива и приятна за тълкуване. Тя е насочена конкретно към физиологичните аспекти и е доста по-конкретна по отношение на взаимодействието между зъбите и органите в човешкия организъм. Считаме, че двете карти се допълват отлично, затова и ги публикуваме едновремнно в една статия. 

Ако статията за взаимовръзката между зъбите,  органите и човешките емоции ви е била полезна ще сме ви благодарни да я споделите за да се популяризира сред все повече хора. Изключително ще е интересна за тези, които желаят да потърсят причината за проблемите в себе си, вместо в околните. Мнозина ще имат възможност, чрез тези познания да повлияят положително на собственото си здраве, а защо не и на приятелите и роднините си.