Антени на 5G, 4G и 3G мрежи и усилватели на сигнала EcoSapiens.bg

Антени на 5G и 4G мрежи и усилватели на сигнала

В тази статия ще опишем няколко факта, а също и мнения на известни учени доказващи вредата от 5G мрежите.

Най-важните акценти от всички материали са, че планът на новия световен ред е да контролира и пороби човечеството, чрез разгръщането на дигитализацията, чипизацията, криптовалутите, виртуалната реалност, тоталното наблюдение с камери (дори в компютрите и телефоните ви) и изкуствения интелект, чрез тази най-нова безжична 5G мрежа, като тази технология ще осигури достатъчно количество информация и по-бърз обмен на данни, за да могат да се приведат гореспоменатите технологии в действие. Има и допълнителен бонус, но в обратния смисъл на думата - 5G излъчванията сериозно уврежда здравето на хората.

Ето какво сподели известният астролог и дипломиран физик Филип Филипов в телевизия Евроком на 11.10.2020 г.

Поместваме поста му от личната му fb страница facebook.com/astrofilip/, след неговото разрешение. Ето целия цитат:

Астрологът и физик Филип Филипов EcoSapiens.bg

Астрологът и физик Филип Филипов

"ИНТЕРВЮ ЗА 5G И МЕРКИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ: Изнесох натрупаните научни данни от изследвания на хиляди лекари, инженери, физици, биолози относно wi-fi рутерите, 3G, 4G и новата технология 5G. Това са изключително вредни технологии, които в дългосрочен план ще доведат да сериозно намаляване на населението, а в краткосрочен план разрушават ДНК структурите на клетките, вредят на ендокринните органи и предизвикват ракови болести. Информацията е придобита от Световното движение за здраве и екологична среда и лекцията на световно известната лекарка, доктор на медицинските науки и епидемиолог д-р Девра Девис (тя е била назначена за президент Клинтън в Съвета за разследване на химическата безопасност и опасностите от 1994 до 1999 г., след като е спечелила двустранно потвърждение от Сената на САЩ): видеото може да видите тук, както и на моята лична експертиза като физик и човек замерил електромагнитното замърсяване във Варна. В сайта ehtrust.org ще намерите стотици научни публикации на хиляди специалисти в областта, които недвусмислено доказват по научен начин вредата от използването на устройства предизвикващи нейонизираща радиация.

Специално на този линк ще намерите какво се прави от специалистите във Франция - една от най-технологично развитите държави в ЕС.

А на този линк, ще намерите какво са направили специалистите в САЩ, които доказва недвусмислено проблема с електромагнитно замърсяване и неговата критична вреда.

Апарат за измерване на стандартната GSM-радиация можете да видите тук, като за съжаление най-близката държава, която го продава е Румъния на този адрес. Специално за мощните станции на 5G работещи на високи честоти над 8Ghz и спътниковата електромагнитна радиация се изисква специализирана апаратура.

Ако не знаете Английски език, използвайте браузъра Хром, в който имате възможност за Google превод на всяка страница, ако ползвате лаптоп или компютър, на мобилно устройство няма такава функция или тя е значително по-сложна. Същата функция имате и към видео лекциите на английски в Ютуб - първо трябва да се пуснат субтитри на английски език от опциите на видеото (зъбното колело в долу в дясно) и после тези субтитри могат да се превеждат на български в реално време. 

Какво е решението за предпазване от електромагнитно замърсяване

  • Съберете няколко стотин до хиляда подписа по местоживеене в общини и внесете искане във вашата община да няма 5G антени, което като се гласува от местния общински парламент - влиза в сила. Ако няма нужната реакция от вашите общински представители - направете масов протест.
  • От друга страна, в никакъв случай не се съгласявайте да инсталират антени над вашето жилище или на таваните на блоковете, в които живеете. Ако вече са инсталирани - направете нови блокови събрание и прекратете договорите с мобилните оператори и изискайте по съдебен ред премахването на антените.
  • Ако искате да сте достатъчно предпазени, използвайте само Интернет по кабел в домовете си, wi-fi да се ползва само в редки случаи, за кратко време и на минимална мощност. Говорете със съседите си те да правят същото и поне вечерно време да изключват рутерите да не излъчват wi-fi сигнал, убедете ги, че използването на Интернет по кабел спасява живота, здравето и бъдещето на техните и вашите деца и внуци.
  • Ако до вас има антени до 100 метра в радиус е добре да сложите алуминиево фолио на стените, което да е заземено, стъклопакети с метално прозрачно покритие за по-добра топлоизолация, защото това покритие намалява електромагнитната радиация, можете да сложите и специални метални защити на прозорците, или завеси с метална нишка на прозорците, добре е да се оставя една част от жилището неизолирана по този начин, но това трябва да бъде посоката, от която няма антени.
  • Добре е поне 10-20 дни в годината да сте в природата където няма електромагнитно замърсяване и не използвате никакви мобилни устройства и GSM-и. 
  • Относно децата и внуците ви, говорете с родителите в училищата и изискайте в класните стаи да има wi-fi излъчване само за кратко, когато е необходимо, да се използва преди всичко кабелен Интернет до компютрите и лаптопите, които се ползват и да GSM-те на децата да се оставят в специални стаи или кутии, които са фарадеев кафез или поне децата да показва на учителите, че GSM-те им са на самолетен режим по време на обучението им. Тези устройства трябва да се използват само в междучасията.

ВАЖНО: За финал ще кажа, ако искате да имате здраво поколение, ако искате България да съществува и след 100 и повече години, ако искате да сте здрави и свободни от депресии, алергии и редица други проблеми - действайте навреме, защото от вашата воля зависи бъдещето на децата ви, вашето бъдеще и бъдещето на България."

Цялото интервю на Филип Филипов за вредите и опасностите които крие 5G мрежата може да видите тук

Не забравяйте да споделите този материал с възможно повече хора, защото подобни истини е добре да са публично известни.